Card image

SIAPA KITA

SkyFlora adalah inisiatif perniagaan yang diasaskan dengan visi untuk mengubah Malaysia menjadi tempat yang hijau untuk hidup. Dari segi ketumpatan penduduk Malaysia menduduki tempat ke-1 di seluruh dunia dan Malaysia , ibukotanya, menjadi terlalu ramai dengan penduduk setiap hari. Disebabkan oleh pencerobohan syarikat hartanah dan disebabkan oleh tekanan penghijrahan yang besar, jumlah rumah setiap hari yang banyak dibina di bandar dan sebagai akibat bandar semakin kurang. Memandangkan tidak ada bilangan pokok minimum di bandar, SkyFlora telah mengambil inisiatif untuk menanam pokok (buah-buahan, sayur-sayuran dan lain-lain) di atap, baloney, kawasan tepi jalan, pejabat korporat dan organisasi kerajaan. Permintaan menanam dalam rumah berkebun meningkat pesat di bandar dan di kawasan luarnya. Oleh itu, SkyFlora bukan sekadar usaha perniagaan yang berusaha untuk mendapatkan wang, ia merupakan usaha yang berusaha untuk membawa keindahan dan keharmonian dalam masyarakat. Dalam jangka panjang ia akan menjadi sebahagian daripada revolusi hijau dan sangat menyumbang kepada kesihatan awam. SkyFlora menggunakan teknologi moden untuk menjalankan operasi perniagaannya sehingga kos operasi mencapai jumlah paling rendah. Walaupun syarikat lain menjual pokok sahaja, SkyFlora menjual taman.


img
  • Misi kita

    Kami berusaha untuk menjadi syarikat pengurusan berkebun bandar terkemuka di negara kita dengan perkhidmatan berkualiti, semangat dan kepelbagaian. Dengan memastikan impian dan visi pelanggan kami menjadi kenyataan, mendidik pengalaman dan mempromosikan landskap lestari dalam masyarakat kami, melalui kreatif menghampiri setiap cabaran dengan penyelesaian yang memaksimumkan keberkesanan pelaburan klien kami.

  • Visi kami

    Menjadi salah satu penyedia Penyelesaian Berkebun Urban yang paling terkenal di Asia Tenggara. Dan dikenali untuk membina hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami, dengan menerapkan konsistensi, kebolehpercayaan dan perkhidmatan yang cekap.